Ofte stillede Spørgsmål

Understøtter i CRON?

Ja, CRON er fuldt understøttet og overskueligt gennem praktisk cPanel-interface på alle af vores hosting konti.

Back to Index

Kan jeg overføre et eksisterende domæne til jeres servere?

Ja, bare sørg for at angive, at du anmoder om en overførsel, og IKKE et nyt domæne. Du bør beholde service hos din nuværende udbyder, mens du venter på at fuldføre overførslen.

Back to Index

Kan I hjælpe med at ændre vores DNS-oplysninger?

Ja, vi vil altid hjælpe med at ændre dine DNS-oplysninger, på enhver mulig måde vi kan.

Back to Index

Hvor lang tid tager det at oprette en ny konto?

Nye konti er generelt sat op indenfor 12-24 timer, fra det tidspunkt vi modtager din ordre. Når din konto er sat op, sender vi en aktiverings-email til dig med herunder dit bruger-ID og din adgangskode. Efter dette, kan du begynde at uploade filer til din nye hjemmeside.

Back to Index

Kan jeg have flere domæner der fører til samme hovedside, som mit hoveddomæne?

Ja, vi kan godt føre andre domænenavne til din eksisterende hjemmeside uden ekstra omkostninger for dig. Du bliver bare nødt til at sørge for, at disse domæner også bruger vores name servers, eller DNS-numre. Dette er en fantastisk måde at udvide markedsføringen af din nuværende forretning.

Back to Index

Kan jeg få adgang til min domæneadresse med og/eller uden ”www”?

Ja, du vil godt kunne få adgang til din domæneadresse med og/eller uden ”www” foran domænenavnet.

Back to Index

Hvad er bandwidth?

Bandwidth er mængden af data, der kan overføres fra web-serveren på et hvert givet tidspunkt. Når du browser en hjemmeside, uploader og downloader den information fra web-serveren, med enhver side der bliver loaded. Tilstrækkelig bandwidth er derfor meget vigtig for at sikre, at din hjemmeside kan browses problemfrit af dine kunder.

Back to Index

Hvad er DNS-servere?

DNS-servere er web-servere, der bruges specifikt til at forbinde på domæne name-systemet. De konverterer IP-adresser på websteder til navne, der kan indtastes i adresselinjen i en browser. DNS-servere bruger særlige networking softwares til at overføre informationer fra serveren til besøgende og andre web-servere.

Back to Index

Hvad er SSL-sikkerhed?

Secure Sockets Layer eller også almindeligvis kaldet SSL. Dette er en protokol, der bruges til at kommunikere oplysninger sikkert online. SSL er en sikker sti, der løber mellem to internettilsluttede maskiner eller to maskiner på det samme interne netværk. Det er et yderst praktisk værktøj, der anvendes af web-browsere, der har brug for at de trygt kan oprette forbindelse til en web-server, da der kan være vild usikkerhed forbundet med internettet. SSL fungerer oftest på den måde, at der bliver oprettet en sikker session med lidt til ingen interaktion til personen som besøger websiden.

Back to Index

Hvad er managed hosting?

”Managed” betyder blot, at du ”lejer” pladsen og vi administrerer serverne.

Back to Index

Hvordan udskiller shared hosting sig fra dedicated og VPS hosting?

I et shared hosting miljø, deler du en server med 12 eller endda flere websider. Dedicated hosting er når, du har en hel server for dig selv.

VPS hosting deler nogle ligheder med både shared hosting og dedicated hosting. For eksempel, benytter VPS hosting en enkelt server, men den enkelte server er så derefter delt ud til flere virtuelle server-miljøer. Disse server-miljøer fungerer på en lignende måde, som et dedicated hosting miljø.

Back to Index

Hvad er shared hosting?

Shared hosting betyder, at der vil være flere sider, der bruger ressourcerne på en enkelt server. Normalt, vil du blive givet en vis mængde af server ressourcer din webside kan udnytte. Typisk, er shared hosting planer nogle af de mest overkommelige planer derude.

Shared hosting er også meget nybegynder venligt, så server-vedligeholdelse og eventuelle andre nødvendige opgaver varetages af hosting firmaet. Den eneste ting du er ansvarlig for, er din egen hjemmeside.

Back to Index

Hvad med at migrere til jeres webservere? Kan I hjælpe med det?

Ja, det kan vi i hvert fald! Faktisk, skal vi nok sørge for migrationen.

Back to Index

Hvordan kan I garantere, at min webshop vil have en load tid på under 1 sekund?

Det kan vi fordi, at vi har gjort det før og vi gør det lige nu, som bevis af vores resultat af pingdom og andre lignende websider.

Back to Index

Opnår I 99,9% uptime?

Det gør vi absolut!

Back to Index

Hvad gør Prestaspeed webserver til det ideelle valg, for min Prestashop og ThirtyBees webshop?

Vi er det eneste hosting-firma, der rent faktisk ved, hvordan man er vært for Prestashop og ThirtyBees systemer. Vi fokuserer udelukkende på Prestashop og ThirtyBees systemer i modsætning til andre hosting virksomheder derude, der er vært for alt. Prestaspeed fokuserer kun på Prestashop og ThirtyBees, og vi er gode til det!

Back to Index

Ring til os

Vi står klar, til at hjælpe dig

Email os

Få alle dine spørgsmål besvaret

Kan du ikke bestemme dig? Forvirret? Vi er her for at få din webshop til loade HURTIGT! Kom i kontakt med os!