Vi tror på hurtig support 24/7

30 dages ubetinget pengene-tilbage-garanti, på alle vores webside hosting pakker og VPS hosting pakker. Vi stiller ingen spørgsmål!

Vi er så selvsikre i vores hosting services, at vi vil tilbyde dig en ubetinget pengene-tilbage-garanti. Hvis du af en eller anden grund, er utilfreds med vores service, skal du blot kontakte os og dine kontraktgebyrer vil blive tilbageført.

Ingen avanceret notifikationer kræves, intet papirarbejde, ingen bureaukrati og ingen skumle bagtanker. Denne pengene-tilbage-garanti, gælder for alle webside hosting pakker med Prestashop og ThirtyBees, og alle VPS-pakker. Bemærk venligst, at Prestaspeed ikke er ansvarlig for nogen yderligere omkostninger eller gebyrer fra PayPal eller kreditkort selskaber.

Skulle du fortsætte din web hosting i mere end 30 dage, vil du fortsat være underlagt vores vilkår og betingelser. Garantien omfatter ikke registrering af domæne gebyrer eller supplerende gebyrer, som for eksempel en ekstra service, som en ekstra database eller andre produkter som cNames, der betalt på SSL-certifikater. Vi mener at 30 dage, er mere end rigeligt for dig, til at teste vores præstation af vores services, og tage en bevidst beslutning.

Hosting uptime garanti
Vi tilbyder en månedlig 99,9% uptime garanti for webside hosting pakker og virtuelle servere, du køber hos os. Hvis vi er forhindret i at opfylde denne garanti pga. intern infrastruktur eller udstyrsvigt, vil vi selvfølgelig forlænge din service cyklus for den tid, tjenesten ikke var tilgængelig. For at gøre krav på din service cyklus forlængelse, skal du kontakte os ved at indsende en ticket til vores faktureringsafdeling inden for de første 10 dage efter downtime fandt sted.

NOTE: Kun første-gangs-konti er berettiget til vores pengene-tilbage-garanti. For eksempel, hvis du har haft en konto hos os før, slettet den og så tilmeldt dig igen, vil du ikke være berettiget til en tilbagebetaling. Har du oprettet en 2. konto hos os, kan du annullere din konto til hver en tid, ved at sende os en email eller bruge vores ticket support system.

Ring til os

Vi står klar, til at hjælpe dig

Email os

Få alle dine spørgsmål besvaret

Kan du ikke bestemme dig? Forvirret? Vi er her for at få din webshop til loade HURTIGT! Kom i kontakt med os!